Čemažev namaz

Čemažev namaz

1/2 kg skute
1,5 dl kisle smetane
skodelica drobno nasekljanih čemaževih listov
2 jajci
sol, poper

Čemaževe liste nasekljamo. V posodi zmešamo skuto in kislo smetano, dodamo naribani trdo kuhani jajci in čemaž. Solimo in popramo po okusu. Namaz lahko nekaj dni hranimo v hladilniku, ponudimo pa ga lahko s črnim kruhom ali na manjših popečenih kruhkih.

V marčevski številki revije Pet zvezdic objavljamo še nekaj idej za pripravo slastnih jedi s čemažem - recept za file postrvi na čemaževem pestu so pripravili v Restavraciji Prestreljenik na Kaninu, recept za čemaževo kremno juho pa je pripravila kuharska ekipa iz Gostilne Anderlič iz Maribora.

Hofer To ni le kruh, to je okus tradicije.

Kruh si zasluži spoštovanje, zato pri HOFERju posvečajo posebno pozornost svežemu kruhu, ki ga odlikujejo visoki standardi kakovosti.

OGLASNO SPOROČILO

Več...
Tork

Kako do svojega izvoda

Kako do svojega izvoda revije Pet zvezdic

V reviji Pet zvezdic se za vsakogar najde nekaj zanimivega: