Velikončni krhki flancati

Velikončni krhki flancati

Sestavine:
30 dag moke
1 lonček kisle smetane
1 žlica sladkorja v prahu
2 rumenjaka
1 celo jajce
3 žlice belega vina
1 žlico ruma
10 dag masla
olje za pečenje

Vse zgnetemo v gladko testo, ki mora na hladnem počivati pol ure. Po tem času testo razvaljamo za noževo konico na debelo in narežemo krpice v velikosti 5 x 10 cm. Vanje z okroglim nožem zarežemo še dve zarezi. Spečemo v vročem olju. Posipamo s sladkorjem v prahu.
Recept je prispeval Kulinarika Polentarska polica Andrej Fric s.p., www.coolinart.com

Hofer To ni le kruh, to je okus tradicije.

Kruh si zasluži spoštovanje, zato pri HOFERju posvečajo posebno pozornost svežemu kruhu, ki ga odlikujejo visoki standardi kakovosti.

OGLASNO SPOROČILO

Več...
Tork

Kako do svojega izvoda

Kako do svojega izvoda revije Pet zvezdic

V reviji Pet zvezdic se za vsakogar najde nekaj zanimivega: