Kokosovi rogljiči

Lincerji in kokosovi rogljiči

Testo:
50 dag moke
20 dag kokosove moke
2 vrečki vanilijevega sladkorja
14 dag sladkorja v prahu
40 dag surovega masla
1 jajce

Priprava:
V presejano moko stresemo kokosovo moko,vanilijev sladkor, sladkor v prahu. Premešamo in dodamo surovo maslo in jajce. Na hitro zgnetemo v testo, iz katerega oblikujemo rogljiče. Pečemo jih na peki papirju pri temperaturi 175 °C od 10 do 15 minut oziroma do zlate barve (odvisno od debeline rogljičev). Ohlajene lahko potresemo s sladkorjem v prahu ali pa jih pomočimo najprej v toplo marmelado, nato pa še v kokos. Lahko jih premažemo s čokolado (temno, belo).

Recept so pripravili v Gostinstvu Marche. Nekaj njihovih receptov smo že objavili v aprilski številki revije Pet zvezdic, v majski pa objavljamo še drugi del, in sicer recepta za: Torta iz skute in pšeničnega zdroba ter Torta z vaniljevo kremo in ananasom.

Hofer To ni le kruh, to je okus tradicije.

Kruh si zasluži spoštovanje, zato pri HOFERju posvečajo posebno pozornost svežemu kruhu, ki ga odlikujejo visoki standardi kakovosti.

OGLASNO SPOROČILO

Več...
Tork

Kako do svojega izvoda

Kako do svojega izvoda revije Pet zvezdic

V reviji Pet zvezdic se za vsakogar najde nekaj zanimivega: