Nabodalca malo drugače

Kranjska klobasa.jpg

Sestavine:

kranjska klobasa
mozzarella
pisana paprika
paradižnik češnjevec
melona

Priprava:

Kuhano kranjsko klobaso narežemo na rezine. Ohlajeno nabodemo na nabodalce, dodamo še košček svežega sira, košček paprike ali paradižnik češnjevec in kroglico melone. Barvita nabodalca lahko ponudimo kot hladno predjed ali samostojni prigrizek, pa tudi ob sprejemu gostov. Jed so pripravili v Hiši kulinarike Jezeršek.

Hofer To ni le kruh, to je okus tradicije.

Kruh si zasluži spoštovanje, zato pri HOFERju posvečajo posebno pozornost svežemu kruhu, ki ga odlikujejo visoki standardi kakovosti.

OGLASNO SPOROČILO

Več...
Tork

Kako do svojega izvoda

Kako do svojega izvoda revije Pet zvezdic

V reviji Pet zvezdic se za vsakogar najde nekaj zanimivega: