Solata s kozjim sirom

Solata s kozjim sirom

Sestavine:
zelena solata
oljčno olje
balzamični kis
gorčica
slanina
paradižnik
francoska štruca
svež kozji sir
pinjole

Priprava:
Tokrat vam ponujamo idejo za pripravo solatnega krožnika, kakršen je zelo priljubljen v Franciji, pogosto tudi kot samostojna jed.

Na sredino krožnika položimo narezane lističe zelene solate in jih prelijemo z mešanico oljčnega olja, balzamičnega kisa in žličke gorčice. Potresemo s popečenimi rezanci slanine. Obložimo z nekaj rezinami paradižnika in rezinami francoske štruce, ki smo jih popekli v ponvi ali pečici. Na še tople damo rezine svežega kozjega sira v roladi, da se lepo razlezejo po kruhu. Po želji solato potresemo s pinjolami ali na grobo narezanimi orehi in jo takoj ponudimo. Pa dober tek!

Hofer To ni le kruh, to je okus tradicije.

Kruh si zasluži spoštovanje, zato pri HOFERju posvečajo posebno pozornost svežemu kruhu, ki ga odlikujejo visoki standardi kakovosti.

OGLASNO SPOROČILO

Več...
Tork

Kako do svojega izvoda

Kako do svojega izvoda revije Pet zvezdic

V reviji Pet zvezdic se za vsakogar najde nekaj zanimivega: