VALENTINOVA KAVA

Kavni koktajl.jpg

Posebej za našo revijo sta natakarja Zoran Radić in Aleksandar Šešum v Grand hotelu Sava v Rogaški Slatini pripravila zanimive kavne napitke v plasteh. Enega tudi objavljamo, za ostale pa pokukajte v februarsko številko revije Pet zvezdic.

Sestavine:
(za 1 osebo)
0,03 l espresso kave
0,04 l čokoladnega likerja
0,1 l spenjenega mleka
jagodni sirup
1 jagoda

Za pravilno postrežbo uporabimo visok kozarec. Polovico spenjenega mleka previdno natočimo v kozarec ter dodamo čokoladni liker, ki zaradi teže potone na dno. Nato po steni kozarca previdno in počasi dolijemo skodelico espresso kave, pazimo, da se plasti ne zmešajo. Preostali polovici mleka dodamo brizg ali dva jagodnega sirupa in spenimo kot za kapučino(do 70 °C). Obarvano peno z barsko žlico nadevamo v kozarec. Okrasimo s svežo jagodo. Ponudimo s slamico, barsko žlico in čokoladnim pralinejem.

Hofer To ni le kruh, to je okus tradicije.

Kruh si zasluži spoštovanje, zato pri HOFERju posvečajo posebno pozornost svežemu kruhu, ki ga odlikujejo visoki standardi kakovosti.

OGLASNO SPOROČILO

Več...
Tork

Kako do svojega izvoda

Kako do svojega izvoda revije Pet zvezdic

V reviji Pet zvezdic se za vsakogar najde nekaj zanimivega: