Naročilo predhodnih številk

Številka 2, letnik 2010 (3,50 €)

Revija Pet zvezdic, številka 2, letnik 2010

Odlična gostinska ponudba:

Restavracija Bled 1906 (Hotel Triglav Bled)

  • jakobova pokrovača na morski travi, jastogov crème brulee z mariniranim kraljevim rakom, dimljeni losos s cvetačo in grahom
  • mariniran sulec s postrvjim kaviarjem in citrusi
  • gosja jetra na žafranovih rezancih z mavrahi in karameliziranimi jabolki
  • file muflona v ovoju iz bučnic s šalotkino omako, belo polento in “sladoledno” rdečo peso
  • valentinova čokoladna tortica s sladoledom iz kisle smetane

Hotel Cerkno

  • pečena svinjska rebrca z opresnimi štruklji in kislo repo
  • ocvirkovca in ocvirkovčke
  • pustni krofi
  • miške s suhim sadjem
  • krhki flancati

Začimba meseca: vanilja; Teme/predstavitve: Kranjska klobasa – slovenska posebnost (+recepti za prigrizke s kranjsko klobaso), Podeželski catering Čop (Podkum), Šola, ki dela z roko v roki z gospodarstvom, Guerila napada z zelenom in pinelo…; Dogodki:  Izbrana nova vinska kraljica, Tuševa kuharska zvezda (predtekmovanje v Celju),  Damjan kuhal v čast Hiši Franko, Družabno v vinoteki z okusom…

Pošljite recept