Naročilo predhodnih številk

Številka 4, letnik 2010 (3,50 €)

Revija Pet zvezdic, številka 4, letnik 2010

Odlična gostinska ponudba:

Lovenjak (Polana pri Murski Soboti)

  • solatna juha s šunko
  • jajce v objemu šunke na slamnati posteljici
  • bučni kipnik
  • svinjska zarebrnica z ocvirkovim nadevom
  • marelična posolanka

Rakar (Trebnje)

  • hrustljava račka na zeliščni skuti
  • šparglji z ričetom v kozarcu
  • gosja jetra z dolenjsko “bogatijo”
  • pomladni žrebiček z zimsko omako
  • krožnik izbranih sladic  (čokolada s praženo bio čebulo, pehtranov štrukeljček, malinova kocka)

Začimba meseca: luštrek; Teme/predstavitve: Idrijski žlikrofi, Kostelski želodec – velikonočna tradicija, Z zlato žlico po loncih naših prednikov (SŠGT Maribor) + recepti, S sommelierjem za pivo o kulturi nudenja piva, Microgramm - S sodobno tehnologijo do boljše strežbe, Stil Commerce – Vtisi iz restavracije vračajo goste,…;

Dogodki: Zbor Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije, Kuharji uspešni v Celovcu, Tuševa kuharska zvezda 2010 (predtekmovanje v Ljubljani), Malvazija je prinesla pomlad, sejem Sigep – praznik obrtniškega sladoleda in slaščic, Alpegel – sladoledni okus letošnjega poletja, Kulinarična predstavitev Slovenije v Nemčiji, Okusi Provanse na Bledu…

Revija Pet zvezdic, številka 4, letnik 2010, Katalog gostinske opreme

Pošljite recept