Naročilo predhodnih številk

Številka 7 in 8, letnik 2010 (7,00 €)

Revija Pet zvezdic, številka 7 in 8, letnik 2010

Odlična gostinska ponudba:

Restavracija 2864 (Bohinj Park EKO hotel)

  • juha iz zelene in korenčka z divjačinskim raviolom
  • kvinoja z jurčki na parmezanovi skorjici in pisanih rezancih
  • svedrčki po mediteransko s pinjolami na rukoli
  • tris osvežilnih sorbetov
  • z marelicami polnjene telečje prsi s tartufovim pirejem, zelenjavo in ribezovo omako
  • skutna strjenka z borovničevo omako v kozarcu

Jurg (Male Rodne pri Rogaški Slatini)

  • poletna solata s svežimi rezinami bučk in bučnim oljem
  • sožitje okusov reke in morja (hobotnica in potočni rak na koromaču)
  • fazanje prsi z mladim sirom in domačo slanino, kipnik iz stročjega fižola
  • teletina po rogaško
  • malinina zmrzlina s čokoladnimi žličniki

Začimba meseca: koper; Teme/predstavitve:  Zelena (eko) izbira v turizmu in prehrani, Tudi postrežba vode naj bo strokovna, Piranska sol (+recepti s solnim cvetom), Rose - zapeljiv kot poletni vetrc, Študij odraslih, Tortice in njihove sladke skrivnosti,…; Dogodki: Kobariški štruklji, Kuhali tržiške bržole, Kuharji tekmovali za Bisere mora, Barmani mešali na Vrhniki, Salon Jeruzalem, Vinski letnik 2009 v Podravju, Odlični terani članov konzorcija, vinske novosti in drugo…

Pošljite recept