Naročilo predhodnih številk

Številka 12, letnik 2010 (3,50 €)

Revija Pet zvezdic, številka 12, letnik 2010

Odlična gostinska ponudba:

Gourmet restavracija Promenada, Bled

  • Tortica rakovice z jakobovo pokrovačo
  • Grahova kremna juha z jastogom
  • File jezerskega smuča na rezancih z mavrahi
  • Srnin hrbet v lahki čokoladni omaki
  • Meringue Pavlova

Hotel Evropa, Celje

  • Roladica dimljene postrvi
  • Korenčkova pena s pomarančno marmelado
  • Repin ravioli s kravavico
  • Gosja jetra s hruškinim pirejem
  • Hrustljavi slivov raviol

Piranska sol

  • Polenta z artičokami
  • Morska žaba s peno iz cvetače
  • Jagenčkova zarebrnica s solnim cvetom
  • Karamelni sladoled s solnim cvetom

Začimba meseca: Nageljnove žbice; Teme/predstavitve: Penine, Praznični koktajli; Dogodki: VinDel, Svetovni dan kuharjev, Nova podoba Zelenih dolin, Knjižne novosti, S podjetjem Kotanyi v Salzburg, Sladka Istra, V čudežni deželi "Koppert cress", Eat&Drink design - 1. del, Najboljši slovenski koktajl; Potujem, jem in pijem: Vina Masciarelli, Italija; Ostalo: Idejnik, koledar dogodkov, nagradna igra.

Pošljite recept