Naročilo predhodnih številk

Številka 1, letnik 2011 (3,80 €; naročniki 3,50€)

Revija Pet zvezdic, številka 1, letnik 2011

Odlična gostinska ponudba:

Hotel Livada Prestige, Moravske Toplice

  • Riževi zavitki s krvavicami in kislim zeljem
  • Kunčji file s peteršiljevo kremo
  • Mehko kuhano jajce
  • ''Lamburger'' in ''Milkshake''
  • Tortica

Restavracija Villa Andor, Ankaran

  • Tridimenzionalni bakala
  • Ravioli s kovačem in zobatcem
  • Koprivni rezanci z dimljenim brancinom
  • Hrustljavi kovač z baziliko
  • Čokoladni orgazem 5 x 5
Začimba meseca: Čilijevi laski - recept za hrustljav hruškov zavitek; Teme/predstavitve: Čokolada, Vroči čokoladni napitki; Dogodki: Svetovna kuharska elita v Luksemburgu, Evropsko prvenstvo sommelierjev, Jure Tomič navdušil Italijane, Maksi cvičkov dan, Slovenski festival vin, Vinakoper - dobrodelna licitacija barikov, Svetovno prvenstvo barmanov, Naj hoteli leta, Eat&Drink design - 2. del,…; Potujem, jem in pijem: Sharm el Sheikh, Egipt; Ostalo: Čilski carmenere, Kulinarična artistika - zimska pravljica iz testa, Idejnik, koledar dogodkov, nagradna igra.

Pošljite recept