Naročilo predhodnih številk

Številka 2, letnik 2011 (3,80 €; naročniki 3,50€)

Revija Pet zvezdic, številka 2, letnik 2011

Odlična gostinska ponudba:

Hotel The Regent Esplanade Zagreb

  • Jastogov karpačo z ocvirki in mesno pito
  • Ravioli z volovskim repom in figami, lečin frikase
  • Polenovka z lisičkami in bobom
  • Divji prašič s priželjcem
  • Medeni ''hrustki'' na jagodni terini, panna cotta

Ošterija Žogica, Solkan

  • Sir Tminc z marmelado
  • Župa iz sukenskega reguta
  • Sukenski regut v solati s sirom in sezamom
  • Svinjska ribica
  • Sukenski regut s temno čokolado

Začimba meseca: Cimet - recept za jabolčno drobljenko; Teme/predstavitve: Valentinovo, Valentinovi torti Rafaelo in torta s trikotniki, Koktajli za romantike, ki so jih pripravili priznani slovenski barmani, Radič; Dogodki: Nova slovenska vinska kraljica, Bratovščina gostinskih veteranov, Prva konferenca pridelovalcev penečih vin, Šipon - štajerska zvezda, Podelili certificate WSET, 1. predtekmovanje za Tuševo kuharsko zvezdo, Nova generacija WMF posod, Prve velneške svetovalke…; Potujem, jem in pijem: Restavracija San Domenico, Italija; Ostalo: Kulinarična artistika - 3D slika iz testeninskega riža, Idejnik, koledar dogodkov, nagradna igra.

Pošljite recept