Naročilo predhodnih številk

Številka 3, letnik 2011 (3,80 €; naročniki 3,50€)

Revija Pet zvezdic, številka 3, letnik 2011

Odlična gostinska ponudba:

Restavracija Prestreljenik, Kanin

Pastirska juha
Čompe s skuto in pečenim bovškim sirom
File postrvi na čemaževem pestu
Jančkov ragu s polento in kislo smetano
Bovški krafi s cimetom in hruškovo čežano

Gostilna Anderlič, Maribor

Jelenov tatarec s topinamburjem
Čemaževa kremna juha
Stolpič postrvi s polento in papriko
Telečji file na žaru z zelenjavo
Hišna sladica

Teme/predstavitve: SIR (Sir - čudež iz mleka, Intervju z Ivanko Valjavec, Mlekarne se predstavijo), PUST (9 nasvetov za pripravo dobrih krofov, recepti - tudi za začetnike, korak za korakom: krofi, kvašeni flancati, mandljevi piškoti, pustni indijančki, pujski za srečo), KVAS (Mnoga življenja kvasa); Začimba meseca: Poper - recept za mariniranega lososa s poprom in soljo;  Koktajli: Recepta zmagovalnih koktajlov na državnem prvenstvu v mešanju pijač; Potujem, jem in pijem: Področje Trentino, Italija; Dogodki: Novice iz Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije, Malvazija za vse okuse, Testeni ptički, Promocija vin in okoliša Vipavska dolina, Okusi Evrope, Vabljeni v salon pohištva za gostince, Sozvočje jedi in piva, Državno barmansko prvenstvo, si.Brand - Slovenskih TOP 50 blagovnih znamk, 2. predtekmovanje Tuševe kuharske zvezde, Utrinki s sejma Gast Expo 2011... Ostalo: Izžrebali smo 3 nagrajence, ki so sodelovali v nagradni igri na sejmu GastExpo 2011, Napoved dodatnih vsebin na www.petzvezdic.si ter www.facebook.com/petzvezdic, Idejnik, koledar dogodkov, nagradna igra.

Pošljite recept