Naročilo predhodnih številk

Številka 9, letnik 2011 (3,80 €; naročniki 3,50€)

Revija Pet zvezdic sept letnik 18 2011

Odlična gostinska ponudba:
Le Petit cafe - Bar - Restavracija, Ljubljana
Brancinov karpačo z jagodami
Škampov kapučino
Jakobove pokrovače
Tunin file z zelenjavnimi rezanci
Meringue z borovnicami

Zdravje na krožniku
Iz vinogradov in sadovnjakov
Jesen na krožniku
Zdravje na krožniku nagrajuje

Okusi meseca: Riž - kako dobro ga poznaš? (Riževa solata, Rižota z bučo, Rižota z lisičkami); Kuhamo dolenjsko in belokranjsko (dimljen krap, drobnjakova skuta in hrenova majoneza; tlačenka; šivanka z zelišči in s suhimi jurčki; ješprenj na žlico z dimljenim mesom; skutini štruklji s pregreto smetano; pečeno jabolko iz pečice);Tema meseca: »Gostilna Slovenija« kot blagovna znamka; Začimba meseca: Feferoni - Tortica s feferoni in zelišči; Potujem, jem in pijem: Nepozabni banjaluški okusi; Ocenjevanje: AGRA - Ocenili še vino, brezalkoholne pijače in med; Pivoznanstvo: Poletni predsodki; Dogodki: 45. vinogradniško vinarski posvet, Vabljeni na jesenski del Gastronomskih zakladov,Kranjski klobasi na čast, Zgornjesavski piknik v Kranjski gori, Študentska inovativnost v turizmu, Obujali spomine z učiteljem stroke, Sladolent: festival ulične prehrane, Sommelierji na globalnem parketu, Priročnik za hotelske gospodinje, Barmanski nastop ob Vrbskem jezeru, Tržiška bržoljada je uspela, Sloveski vinarji evropski nogometni prvaki; Ostalo: Idejnik, koledar dogodkov za september, nagradna igra, dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si ter www.facebook.com/petzvezdic.

Pošljite recept