Naročilo predhodnih številk

Številka 10, letnik 2011 (3,80€; naročniki 3,50€)

Oktober 2011

Odlična gostinska ponudba:
Gostišče Vračko, Jurij
Jelenov karpačo s peteršiljevim pestom
Bučna kremna juha
Ajdova kaša z jurčki
Medaljon v bučnem plašču
Grozdni zavitek z muškatnim šatojem

Gostišče Žerjav, Rateče
Gobova juha
Rateški skutni krapi
Zrezek z rožmarinom
Ramstek po kmečko
Orehova potica

Zdravje na krožniku
Poljske dobrote na krožniku
Kunčji file in bučni narastek
Srnin zrezek z bučnim pirejem 

Okus meseca: Riž - kako dobro ga poznaš, 2. del (riževi mafini, žafranova rižota, rižev puding);  Začimba meseca: Paprika - Ocvrt camambert s papriko; Potujem, jem in pijem: Vinska klet Jermann, Gradež; Pivoznanstvo: Več kot pivo...; Dogodki: Program 58. GTZ Slovenije;Brike znova v mestu, Vabilo na praznik kozjanskega jabolka, Slovencem je najljubša marelična marmelada, Salon Decanterjevih nagrajencev, Vse najboljše Zlati Grič, Espresso, butična prodajalna dobrot, 20-letnica kmetije Urška, Wellness ali velnes, Najboljši bograč imajo Terme Lendava, Lendava - svetovna prestolnica bograča, Sladka Istra 2011, Traminec po grajsko, Modre frankinje z veliko začetnico, Odkrijte okuse Krasa in Brkinov, Šest desetletij Pekarne Grosuplje, Energija novih dimenzij; Ostalo: Idejnik, koledar dogodkov za oktober, nagradna igra, dodatne vsebine in fotografije na http://www.petzvezdic.si ter http://www.facebook/petzvezdic

Pošljite recept