Naročilo predhodnih številk

Številka 7/8, letnik 2012 (7,60 €; naročniki 7,00€)

Julij

Odlična gostinska ponudba
Hotel & Resort Adria Ankaran
Carpaccio rumenoplavute tune s pinjolami
Brancin na špinači s kaprami in paradižnikom
Pikantna lignjeva ''krona'' na črni rižoti
Jagenčkov hrbet na žaru in pečena zelenjava
Sveže maline v želeju s penino in z limoninim sorbetom
Poletna torta z okusom kokosa in manga

Restavracija Betnava, Maribor
Betnavski tapasi
Solatno sadni cocktail v koruzni skodelici in bezgov dresing
Rabarbarina juha s sladkim mladim krompirjem
File smuča v sezamovem ovoju z raviolom
File srne v piščančjem ovoju z berskovim čatnijem
Skutina tortica z robidami, vaniljevo peno in metinim čajem

MLADI IN STROKA: VSŠGT Bled: Diplome, Naj študent in Naj promotor; VSGT Maribor: Ambasador gostoljubja in Naj ulični prigrizek; SŠGT Celje: Posadili trto, kohali za poklicno maturo; IC Piramida: Izdelki pekov, slaščičarjev in mesarjev; OKUS MESECA: Marelice in breskve – aromatični sadeži sonca (marelična torta s temnim čokoladnim moussom); ČAROBNI SVET ZAČIMB: Okrasno cvetje – Parfait z okrasnim cvetjem in vaniljevim jagodičjem; POTUJEM, JEM IN PIJEM: Po poteh Graševine; OCENJEVANJE: Prvi nagrajenci Agre – mlekarstvo, mesarstvo; SLAŠČIČARSTVO/PEKARSTVO: Izdelava čokoladne skodelice; V SVETU PIJAČ: Nagrade in novi načrti v Dveri-Paxu, Sprehod skozi Jeruzalemsko vinsko bogastvo, Na Salonu Jeruzalem nastopila Nacionalna kuharska ekipa, Slovenski nagrajenci Decanter 2012, O teranu letnika 2011 v presežkih!, Zaprisega 22 novih sommelierjev, Barmanska abeceda H, I, J; PREDSTAVITEV: 20 let podjetja Winterhalter Gastronom d.o.o. v Sloveniji; DOGODKI: Okusni dnevi Italije v Maxiju, Barone ob desetletnici predstavil novosti, Druženje hrane in vina iz Jakobskega dola, Tudi gospodinje pri svojem delu strokovne, Ideja za čokoladno čapljo je kar priletela! DRUGO: nagradna igra, idejnik, koledar dogodkov za julij in avgust 2012,…

Pošljite recept