Naročilo predhodnih številk

Številka 3, letnik 2013 (3,80€; za naročnike 3,50€)

Marec
* ODLIČNA GOSTINSKA PONUDBA:
Gostilna domačija Šajna
Hladna teletina s tunino kremo
S skuto in žajbljem polnjene domače testenine
Domači njoki v omaki s kozjim sirom in rukolo
Špageti z žafranom, bučkami in morskimi kozicami
Telečji ramstek na poru z zeliščnimi krompirjevimi kroglicami
Sladka Vera

*MLADI IN STROKA: Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci: Velikonočni zajtrk in velikonočno kosilo (Potica z bučnim oljem in čokoladnim nadevom, Hrenova strjenka, Velikonočni kruh s šunko, Dimljen zajčji hrbet na ajdovi zlevanki, Regratova kremna juha s „pajanim“ kruhom, Zapečen krapov file „Pomurje“, Čokoladno velikonočno jajce); ČAROBNI SVET ZAČIMB: Curry; POTUJEM, JEM IN PIJEM: Tetsuya’s: pri slavnem avstralskem chefu; PREDSTAVITEV:  Plaza hotelu Ljubljana izbrali ekološka čistila Ecolab; V SVETU PIJAČ: V Vinski kleti Krško – vino in kultura z roko v roki, V Tokio potuje sommelier Gašper Čarman!, Šipon iz vinske kleti Dveri-Pax „predramil“ Stevena Spurrierja, Penine Medot v Eskimski vasi, Barmanska abeceda – T, Radenski Naturelle medalja za kakovost, Hotel Cerkno ima Laufarja v steklenici!; DOGODKI: Kuharji tekmovali na Alpe Adria Turizem, Snemali bodo film o slavnem El Bulliju, Velika slanikova razstava v GH Union, Žolca za jutri, siromašna kokoš in medena krvavica, Repovževi večeri – vedno tudi za dušo!, Ocenili kruh, pekovsko pecivo in testenine, Sejmi okusov - GastExpo; OSTALO: idejnik, koledar dogodkov za marec, nagradna igra, dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si ter www.facebook.com/petzvezdic.