Kako do svojega izvoda

Številka 11, letnik 2018 (4,1€; za naročnike 3,5€)

Nov2018

ODLIČNA GOSTINSKA PONUDBA:
Gostilna pri Lojzetu – Dvorec Zemono, Intervju: Tomaž Kavčič

*Buča na več načinov
*Krompir, jajčna krema in sveži beli tartuf
*Razstavljena goveja juha
*»Riž ne riž«na peni postrvi in z zelenjavo v prahu
*Črni raviol, polnjen z vipavsko postrvjo, v družbi polenovke
*Zloženka mangulice, mlade vipavske skute in paradižnika
*»Orehova potica« pod čokoladno kupolo

25 let Vivo cateringa – Intervju: mag. Jerneja Kamnikar
*Fige s kozjim sirom, kraškim pršutom in balzamično redukcijo 
*Jabolčno-grahova kremna juha s peno iz rdečega zelja 
*Pečena račka s kostanjevim pirejem in mlinčevo rolado s štrukljem iz rdečega zelja 
*Bučna strjenka z omako in kostanjem 
*Vivo veganska jesenska sladica


IDEJNIKA; JED Z ZGODBO, Dr. Janez Bogataj: Skuhaj žgance, zbudi zaspance!!; SPOZNAVAJMO ZAČIMBE: Dišeči napitki za mrzle dni (+recepti: *Kuhano vino, *Jabolčni zavitek, *Pomarančni punč)TEKMOVANJA: 65. Gostinsko-turistični zbor Slovenije (nagrajenci, predstavitev ponudnikov); SLAŠČIČARSTVO / PEKARSTVO: Slane kvašene dobrote na martinovi mizi (+recepta: *Krompirjeva buča, *Potica s sirom in drobnjakom); DOGODKI: Kulinarični prestiž Kocbek iz črne stekleničke, Oddaja »zdravo, Tereza!« odkriva Slovenijo, Rdeča nit letošnjih Okusov Radol'ce je med!, Chefi Slovenije in Hrvaške - v sodelovanju je moč!, Istrska oljčna olja znova v svetovnem vrhu, Finale Zlate kuhalnice - osnovnošolci kuhali rižoto in vaniljevo kremo, Pašteta a la chef Luka Košir, Mannerjev čokoladni dvoboj, Domača kakovost po Lidlovi ceni, Prvi festival slovenskih sirov - »rastejo« sirarji in tudi kupci!, Tasty - spletni recepti zdaj tudi v knjigi; V SVETU PIJAČ: Pubeci četrtič v Mariboru in tretjič v Ljubljani, VINSKA POKUŠINA LETA - Steven Spurrier v Sloveniji, Salon Vindel uspešno v novo desetletje, Senzorična izkušnja kave sredi Ljubljane, Tomažu srebro v kategoriji, barmanka leta Estonka!; OSTALO: koledar dogodkov za november, Nagradna igra: Gurman tudi po znanju „ZAČIMBE – kaj drži?“; dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si, www.facebook.com/petzvezdic

Pošljite recept

Naročilnica

TISKANA IZDAJA: Cena revije Pet zvezdic v prosti prodaji je 4,10 €. Kupite jo lahko med drugim tudi v vseh večjih trgovskih centrih (Mercator, Interspar, Tuš, E.Leclerc,...).

Cena izvoda za naročnike znaša 3,70 €. Naročnina se sklepa za nedoločen čas ter obdobje najmanj enega leta (11 številk, poletna je dvojna). Fizične osebe naročnino poravnajo po položnici v dveh zneskih po 21 € na pol leta, pravne osebe (podjetja) pa v enkratnem znesku 42 € (upošteva se koledarsko obdobje).

Z oddajo elektronske naročilnice boste prejeli položnico po pošti najkasneje v roku 8 dni. Po njenem plačilu, vam bomo poslali številko revije, ki je trenutno v prodaji in od katere naprej boste tudi naročeni.

Naročnina velja do pisnega preklica - odjavite pa se lahko najmanj 15 dni pred izidom naslednje številke, in sicer s pisno odjavo.