Kako do svojega izvoda

Številka 1, letnik 2019 (4,1€; za naročnike 3,5€)

Jan2019

PREDSTAVITEV:

VEGANSKO S TEREZO POLJANIČ
Z zdravo pametjo in ne kar tja v en dan
*Zelena socca s skutnim namazom
*Pesni tartar
*Pesna ričota s pesnimi listi
*Veganski čokoladni mousse
*Veganski crème brûlée

ČAS JE ZA... 
KOKOŠJO JUHO

*Kremna kokošja in porova juha s hrustljavo kurjo kožo
*Krepka kokošja juha s tortelini
*Kokošja juha z zeljem in hrustljavo skorjico
*»Tom kha gai« dišeča tajska kurja juha s kokosom
*Pikantna kurja juha s paradižnikom in lečo
*Dišeča juha z jasminovim rižem in čilijem

ALI STE VEDELI - citrusi; JED Z ZGODBO, Dr. Janez Bogataj: Skušnja je velik učenik; KUHINJE SVETA: Mehiška kuhinja (+recepti: *Riž s salso in koruznim čipsom, *Piščančji burrito z avokadom)ODLIČNA GOSTINSKA PONUDBA: Restavracija Maxim, Ljubljana - Kulinarični večer dveh chefov in dveh svetov - Ippei Uemura in Peter Kovač; POTUJEM, JEM IN PIJEM: Mira Šemić predstavlja - Restavracija Ezard, Melbourne, Avstralija; SLAŠČIČARSTVO / PEKARSTVO: 10 korakov podaljšane priprave (+recept: *Beli kruh); BIC LJUBLJANA - Nove slaščičarske delavnice in nagrajeni zavitki (+recepti: *Zavitek z jabolki in bučkami, *Kvašen zavitek s skuto, orehi in hruško, *Pomarančna krema v kozarčku, *Mandljeve zvezdice s čokolado); DOGODKI: VSŠGT Maribor - uspehi v preteklem letu navdih za naprej, V Bruslju dišalo po slovenskih dobrotah, VSŠ Bled - blejski študenti na poti do zvezd, Obrtnica leta 2018 gostinka Mojca Trnovec!, Slovenija bo naslednja kulinarična destinacija, Umetnost surovega - pet chefov, pet karpačev!, Tretje ocenjevanje kruha iz krušne peči, Posvet o gastronomiji v Državnem zboru; V SVETU PIJAČ: V Londonu izjemen uspeh, naših penin, Vinakoper - novi penini in rekordna dobrodelna licitacija, Večer penin, slajših vin in Grajskih mesnin v Sevnici, Barmani na 40. pokalu Bleda; OSTALO: koledar dogodkov za januar, Nagradna igra: NAJBOLJŠE SLOVENSKE RESTAVRACIJE; dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si, www.facebook.com/petzvezdic

Pošljite recept

Naročilnica

TISKANA IZDAJA: Cena revije Pet zvezdic v prosti prodaji je 4,10 €. Kupite jo lahko med drugim tudi v vseh večjih trgovskih centrih (Mercator, Interspar, Tuš, E.Leclerc,...).

Cena izvoda za naročnike znaša 3,70 €. Naročnina se sklepa za nedoločen čas ter obdobje najmanj enega leta (11 številk, poletna je dvojna). Fizične osebe naročnino poravnajo po položnici v dveh zneskih po 21 € na pol leta, pravne osebe (podjetja) pa v enkratnem znesku 42 € (upošteva se koledarsko obdobje).

Z oddajo elektronske naročilnice boste prejeli položnico po pošti najkasneje v roku 8 dni. Po njenem plačilu, vam bomo poslali številko revije, ki je trenutno v prodaji in od katere naprej boste tudi naročeni.

Naročnina velja do pisnega preklica - odjavite pa se lahko najmanj 15 dni pred izidom naslednje številke, in sicer s pisno odjavo.