Kako do svojega izvoda

Številka 3, letnik 2019 (4,1€; za naročnike 3,5€)

mar2019

ODLIČNA GOSTINSKA PONUDBA:
ALTROKÈ, LJUBLJANA
Istrska kuhinja v Ljubljani? Altrokè!

*Ravioli z zeliščno ricotto in prekajeno postrvjo na burratini kremi 
*Svinjska potrebušina z zelenjavo in grahovim pirejem 
*Lička boškarina s pommes duchesse, štruklji, zelenjavo in korenčkovim pirejem 
*Jagnječja krača s kuskusom in zelenjavo 
*Čokoladna Altroke tortica


PREDSTAVITEV:
GOÛT DE FRANCE / GOOD FRANCE
Gastronomija je del DNK vsakega naroda

*Sirovi hrustljavčki 
*Ribja juha po mediteransko z aïoli 
*Jabolčna pita z gosjimi jetri 
*Zvitek morskega lista po normandijsko 
*Čokoladni kipnik z angleško kremo
*Cannelés de Bordeaux

IDEJNIK – NAGRAJENA INOVATIVNA ŽIVILA; JED Z ZGODBO, Dr. Janez Bogataj: Kaj je zavito v péčici? Maželj, mavželj, mežerli…; KUHINJE SVETA: Tajska (+recepti: *Solata z riževimi rezanci in pikantnim tofujem, *Ingverjeva juha z rdečo peso in ananasom)TEKMOVANJA: Tuševa zvezdica 2019, 2. predtekmovanje (+zmagovalni recept: *Pečen hrbet divjega prašiča s temno omako); Gast Expo 2019 - Gastexpo pivo leta 2019, Naj picopek Slovenije 2019, Državno prvenstvo v mešanju barskih pijač 2019, Državno prvenstvo »latte art grading system«; POTUJEM, JEM IN PIJEM: Mira Šemić predstavlja - RESTAVRACIJA LÛMÉ, MELBOURNE (1. del), »Zadnja večerja« z avstralskim chefom; INTERVJU: Matija Šubic, Naj natakar 2019 - Gostu dam vedno prav, ker je kralj; SLAŠČIČARSTVO / PEKARSTVO: Nagrajeni pekovski izdelki - prevladujejo sveži hlebci z dolgo fermentacijo; Čemaž ali divji česen – darilo pomladi! (+recepta: *V polža zvita čemaževa pogača, *Potica s čemažem in slanino); DOGODKI: European Food Summit 2019, The Slovenia Restaurant Awards: začetek glasovanja za javnost - sodelujte tudi vi!, Chefs' Stage vabi v Šibenik, Pomladni teden restavracij letos tudi v znamenju sommelierjev, Se družimo, izobražujemo, dopolnjujemo!, Pečat »Izbran produkt leta 2019« tudi za prehrano, Prijave na »S.Pellegrino mladi chef«, Slovenija in Hrvaška skupaj zaščitili oljčno olje »Istra«, Gast Expo 2019 - Vse za gostinstvo; V SVETU PIJAČ: Osvojili nova znanja o vinu in žganih pijačah, Salon penečih vin - Najvišje ocenjene penine ljubljanskega salona penečih vin; OSTALO:koledar dogodkov za marec, Nagradna igra: Sladke dobrote; dodatne vsebine in fotografije na www.petzvezdic.si, www.facebook.com/petzvezdic

Naročilnica

TISKANA IZDAJA: Cena revije Pet zvezdic v prosti prodaji je 4,10 €. Kupite jo lahko med drugim tudi v vseh večjih trgovskih centrih (Mercator, Interspar, Tuš, E.Leclerc,...).

Cena izvoda za naročnike znaša 3,70 €. Naročnina se sklepa za nedoločen čas ter obdobje najmanj enega leta (11 številk, poletna je dvojna). Fizične osebe naročnino poravnajo po položnici v dveh zneskih po 21 € na pol leta, pravne osebe (podjetja) pa v enkratnem znesku 42 € (upošteva se koledarsko obdobje).

Z oddajo elektronske naročilnice boste prejeli položnico po pošti najkasneje v roku 8 dni. Po njenem plačilu, vam bomo poslali številko revije, ki je trenutno v prodaji in od katere naprej boste tudi naročeni.

Naročnina velja do pisnega preklica - odjavite pa se lahko najmanj 15 dni pred izidom naslednje številke, in sicer s pisno odjavo.