Kako do svojega izvoda

Številka 9, letnik 2019 (4,1€; za naročnike 3,5€)

sept2019

ODLIČNA GOSTINSKA PONUDBA:

Ošterija Debeluh, Brežice - Še vedno se vse začne z dober dan in konča z nasvidenje!
- Jelenov tatar z ženofom, gelom iz bizeljskih prunel in s prepeličjim jajcem
- Postrv in krompir postrvja juha s kroketom, ikrami in ocvrto koprivo
- Lisičke s tolmincem hrustljavim krompirjem, rumenjakom in jurčkovo peno
- Variacija zmagovalnih testenin orecchiette z bučkami, kozjim sirom, bučnimi cvetovi in bučnim oljem
- Jagenjčkova krača na pireju s korenčkom in šparglji
- Sladoled iz ajdovega kruha

Okrepčevalnica Luda, Ljubljana - Minimalizem, ki navdušuje domače in tuje dobrojedce
- Domača rikota z oljem kapucink in postrvjimi ikrami
- Soljena skuša s kislimi kumaricami in gorčičnimi semeni
- Surova tuna v omaki iz temnega piva
- Dimljene kozice s kislo repo in emulzijo rjavega masla
- Hobotnica s pirejem lisičkami, nektarinami in dashijem
- Lešnikov sladoled z grozdno peno in zajčjo deteljo

Idejnik – Restavracije malo drugače
Slovenija, Evropska regija gastronomije (ERG) 2019 (Dr. Janez Bogataj): Načrt ERG med jezerskimi prostranstvi
Kuhinje sveta: Grška kuhinja (+recepta: Gyros z rdečo čebulo in olivami, Mediteranska solata)
Potujem, jem in pijem (Mira Šemić predstavlja): Le Grand Restaurant, Pariz - chef Jean-François Piège
Z drožmi po Sloveniji in svetu: Anita Šumer o peki z drožmi in knjižnem oskarju (+Recept: Drožasta pogača s češnjevimi paradižniki, rožmarinom in grobo soljo)
Slaščičarstvo / pekarstvo: Pecivo s citronko in plodovi poznega poletja (+Recepti: Rebrasto skutno pecivo s citronko, Orehove rezine s slivami in figami, Kita s proseno kašo, citronko in grozdjem)
V svetu pijač: Bienalni Festvina obljublja pester program, Pet-net renina v nemčiji dobila srebro, Kar 12 medalj za znamko Selekcija, Etiketa tudi za slepe in slabovidne, Z jubilejnim Salonom traminca tudi slovo, AGRA Vino Slovenija 2019 - vinar leta Jožef Prus, prvič posebno ocenjevanje tramincev, Medot - prenovljena klet in nove polnitve, Zlata za viljamovko in srebrna za gin, Bliža se finale 1. Barcaffè Barista cupa
Dogodki: S.Pellegrino Young Chef 2019-2020, Najboljše, kar ponuja Posavje, Delovno poletje za Vivo Catering, Na Agri tudi posveti, nagrajeni izdelki in novosti, V pričakovanju 11. Sladke Istre
Ostalo: Koledar dogodkov za september, Nagradna igra: Kuhinjski pripomočki

Pošljite recept

Naročilnica

TISKANA IZDAJA: Cena revije Pet zvezdic v prosti prodaji je 4,10 €. Kupite jo lahko med drugim tudi v vseh večjih trgovskih centrih (Mercator, Interspar, Tuš, E.Leclerc,...).

Cena izvoda za naročnike znaša 3,70 €. Naročnina se sklepa za nedoločen čas ter obdobje najmanj enega leta (11 številk, poletna je dvojna). Fizične osebe naročnino poravnajo po položnici v dveh zneskih po 21 € na pol leta, pravne osebe (podjetja) pa v enkratnem znesku 42 € (upošteva se koledarsko obdobje).

Z oddajo elektronske naročilnice boste prejeli položnico po pošti najkasneje v roku 8 dni. Po njenem plačilu, vam bomo poslali številko revije, ki je trenutno v prodaji in od katere naprej boste tudi naročeni.

Naročnina velja do pisnega preklica - odjavite pa se lahko najmanj 15 dni pred izidom naslednje številke, in sicer s pisno odjavo.