Tečaji in tekmovanja

Tečaji in izobraževanja

* PATISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI vabita na 3-MESEČNI SEMINAR *

PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole Grégoire Ferrandi, vabita na seminar visokega slaščičarstva »haute pâtisserie«

Veliki 3-mesečni seminar
/ od 1. oktobra do 21. decembra 2018 /

Načrtovan je celovit program s 15 tematskimi sklopi in 60 recepturami, ki bodo naredili marsikateri sladek zalogaj še slastnejši … pa naj gre za rogljiče, sladoled, minjone, male tortice in velike torte ali slano pito.

Seminar bo potekal v Ljubljani, ob ponedeljkih in petkih od 16.30 do 21.30 ter ob sobotah od 8. do 16. ure. Število udeležencev je omejeno. Seminar je plačljiv v 3 obrokih. Ob zaključku vsak udeleženec prejme certifikat.

Prijave in informacije: gashi@laganche.eu, 031 533 975, www.laganache.eu

**********

Tekmovanja

* GTZ SLOVENIJE 2018 - PRIJAVE ZA TEKMOVANJA SO ODPRTE * *

Tradicionalna prireditev Gostinsko-turistični zbor Slovenije, katere organizator je Turistično gostinska zbornica Slovenije, se bo letos med 8. in 9. oktobrom odvijala na primorskem koncu, v kongresnem centru Grand hotela Bernardin v Portorožu.

Pravilniki in e-prijavnice za strokovna tekmovanja (za: KUHARSTVO, STREŽBA, HOTELIRSTVO, EKIPNA IN ŠOLSKA TEKMOVANJA) so že objavljene na prenovljeni spletni strani
http://gtzslovenije.si.

**********

 

Za morebitne spremembe s strani organizatorjev tekmovanj in izobraževanj revija Pet zvezdic ne odgovarja!