Tečaji in tekmovanja

Tečaji in izobraževanja

* PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI, mojster francoskega slaščičarstva, pripravljata 3-MESEČNI IZOBRAŽEVALNI SEMINAR *

KDAJ: Seminar se bo začel 2. oktobra in zaključil 22. decembra 2017
ob ponedeljkih in petkih od 16:30 - 21:30
ter ob sobotah od 8:00 - 16:00.

KJE: potekal bo v Horeca Centru v Ljubljani (Šmartinska cesta 106)

VSEBINA SEMINARJA: Načrtovan je celovit program s petnajstimi tematskimi sklopi in šestdesetimi recepturami, ki bodo naredili marsikateri sladek zalogaj še slastnejši … pa naj gre za rogljiče, sladoled, minjone, male tortice in velike torte ali pa za slano pito. Število udeležencev je omejeno na deset oseb.

O NASEJU GASHIJU: Naser Gashi je dobro poznano ime na področju priprave slaščic in sladic, njegov renome sega preko državnih meja. Svojo mednarodno kariero je zastavil že v mladosti, ko se je odločil za šolanje in delo v Parizu. Tekom dolgega tečaja seminarja, namenjenega predvsem profesionalni ciljni skupini, nam bo približal svoj pristop, ki je utemeljen na treh magičnih načelih: izbranost okusov, zdrave sestavine, pozornost pri delu. V času skromnejših virov prihodkov je še toliko bolj pomembno, da se profesionalno ravnamo po geslu »manj je več«. Bolje manj vložkov, a ti morajo biti kakovostni in z zagotovljenim uspehom. Kakovosti ne zagotavljajo prazne besede, temveč reference: Naser Gashi botruje sladki postrežbi na Brdu pri Kranju, v Vili Prešeren na Bledu, v Hiši kulinarike Jezeršek, hotelu Dvor Jezeršek in hotelih Bernardin pa v Kongu HC, hotelu Paka, Vili Herberstein, ljubljanskem Dulcis caffeju, čokoladnici da Ponte v Kopru in v slaščičarni Zagreb v Zagrebu. 

VAS JE UDELEŽBA ZAMIKALA? Gotovo bi radi o seminarju La Ganache še kakšno informacijo več. Dobite jO osebno pri chefu Naserju Gashiju na elektronskem naslovu gashi@laganache.eu ali mobilnem telefonu 031 533 975

**********

Tekmovanja

 

Za morebitne spremembe s strani organizatorjev tekmovanj in izobraževanj revija Pet zvezdic ne odgovarja!