Tečaji in tekmovanja

Tečaji in izobraževanja

* PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI vabita v januarju! *

PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole Grégoire Ferrandi, vabita na seminarje visokega slaščičarstva »haute pâtisserie«!

4-urna seminarja:
- 4. januar 2018 / Macarons 
- 7. januar 2018 / Croissants / Rogljiči

8-urna seminarja:
- 5. januar 2018 / Torte, program 1
- 6. januar 2018 / Torte, program 2

Veliki 3-mesečni seminar:
- od 19. februarja do 19. maja 2018
- Načrtovan je celovit program s 15 tematskimi sklopi in 60 recepturami, ki bodo naredili marsikateri sladek zalogaj še slastnejši … pa naj gre za rogljiče, sladoled, minjone, male tortice in velike torte ali slano pito.

KJE: Seminarji bodo potekali v Horeca Centru v Ljubljani (Šmartinska c. 106).

KDAJ: Štiriurni z začetkom ob 16. uri (macarons) oz. 8.30 uri (corissants) ter osemurni z začetkom ob 8.30 uri. Trimesečni seminar seminar (plačljiv v 3 obrokih) bo ob ponedeljkih in petkih od 16.30 do 21.30 ter ob sobotah od 8. do 16. ure. Število udeležencev je omejeno. Ob zaključku vsak udeleženec prejme certifikat.

INFORMACIJE: gashi@laganache.eu, 031/533 975, www.laganache.eu

**********

Tekmovanja

 

Za morebitne spremembe s strani organizatorjev tekmovanj in izobraževanj revija Pet zvezdic ne odgovarja!