Tečaji in tekmovanja

Tečaji in izobraževanja

Tekmovanja

* 41. POKAL BLEDA *

Društvo barmanov Slovenije 26. in 27. marca organizira tradicionalno mednarodno tekmovanje
»41. POKAL BLEDA – Memorial Avgusta Trampuša«.

Na njem se bodo pomerili dijaki srednjih šol za gostinstvo in turizem ter domači in tuji barmani. Slednji bodo tekmovali v dveh kategorijah – v pripravi fantazijske pijače (Fancy drink) in pripravi koktajla s penino (ta kategorija je obenem 28. Državno prvenstvo, njegov zmagovalec pa bo Slovenijo zastopal na Svetovnem prvenstvu barmanov, ki bo novembra letos na Kitajskem). Gledalci vabljeni, vstop prost!

www.dbs-slo.com

**********

* ODPRTE SO PRIJAVE NA S.PELLEGRINO MLADI CHEF *

Priznano mednarodno tekmovanje »S.Pellegrino Young Chef 2019-2020« je začelo z novo, četrto izvedbo iskanja najbolj talentiranega mladega kuharja.

Regijski promocijski dogodek se je februarja odvil v Bukarešti. Na njem so sodelovali znani chefi iz jugovzhodne Evrope in Italije in ocenjevalci iz preteklih tekmovanj. Med povabljenimi udeleženci oz. nagrajenci preteklih tekmovanj je bil tudi naš Mojmir Marko Šiftar, ki je za večerjo pripravil sladico.

Prijave na tekmovanje so možne do 30. aprila 2019 na www.sanpellegrino.com. Nanj se lahko prijavijo izkušeni mladi chefi, ki na dan prijave ne bodo starejši od 30 let.

 

Za morebitne spremembe s strani organizatorjev tekmovanj in izobraževanj revija Pet zvezdic ne odgovarja!