Ne zamudi
kuharsko tekmovanje chefov iz 20 držav, evropski izbor
Trg Leona Štuklja, od 10. do 21. ure
Pogačarjev trg, od 10. do 21. ure
vinski festival, hotel Double Tree by Hilton, od 16. do 21. ure
praznik
praznik
Gambellara, Margraf showroom, od 10. do 18. ure
Verona, sejmišče, do 17.4.
Pâtisserie La ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na seminarje visokega slaščičarstva "haute pâtisserie":
JAGODNA TORTA, TEČAJ ZA OTROKE (torek, 19.3. - 16. do 20. ure)
Tečaj bo potekal v prostorih La Ganache na Tržaški cesti 116 v Ljubljani.
Info: gashi@laganache.eu / www.laganache.eu
**********
Pâtisserie La ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na seminarje visokega slaščičarstva "haute pâtisserie":
MACARONS (torek, 26.3. - 16. do 20. ure)
Tečaj bo potekal v prostorih La Ganache na Tržaški cesti 116 v Ljubljani.
Info: gashi@laganache.eu / www.laganache.eu
**********
Pâtisserie La ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na seminarje visokega slaščičarstva "haute pâtisserie":
IZDELAVA SLADOLEDA (sreda, 27.3. - 16. do 20. ure)
Tečaj bo potekal v prostorih La Ganache na Tržaški cesti 116 v Ljubljani.
Info: gashi@laganache.eu / www.laganache.eu
**********
JRE Slovenija vabi na Miele Masterclass:
Kaj: Sladice po Sabinino - ker je še vedno prostor za eno sladico...
Kdaj: četrtek, 25.4.
Kje: Miele Experience Center Maribor
Prijave in info: https://form.typeform.com/to/oHb09NAD
**********
JRE Slovenija vabi na Miele Masterclass:
Kaj: Prigrizki in vina - okusi, ki povežejo srce hrane in dušo vina
Kdaj: sreda, 15.5.
Kje: Miele Experience Center Ljubljana
Prijave in info: https://form.typeform.com/to/oHb09NAD
**********