Ne zamudi

Dogodki

07. 07. 2022
Četrtek na trgu: Okusi Radol'ce in Večer zlatih popevk

trg pred cerkvijo, ob 20. uri

Radovljica
08. 07. 2022
Odprta kuhna Ljubljana

Pogačarjev trg, od 10. do 21. ure

Ljubljana
08. 07.-09. 07. 2022
Vitovska in morje

Nabrežina (Devin) pri Trstu (Devinski grad, od 18. do 22. ure)

Italija

Tečaji in izobraževanja

3-mesečni profesionalni program priprave sladic in slaščic

PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na veliki 3-mesečni profesionalni seminar priprave sladic in slaščic.

Kdaj: od 1. septembra do 30. novembra 2022
Program: Slaščičarsko izobraževanje zajema 16 tematskih sklopov, ki zajemajo pripravo najrazličnejših slaščic in sladic - od francoskih rogljičev, minjonov, pit, tort in tortic do sladoleda, restavracijskih sladic, sladic v kozarčku in pralin. Izobraževanje bo trajalo 3 mesece (148 ur), in sicer dvakrat tedensko - ob ponedeljkih in četrtkih med 17. in 21.30 uro, ob sobotah in/ali nedeljah med 8. in 16. uro.
Kje: prostori La Ganache, Tržaškia c. 116, 1000 Ljubljana
Info: gashi@laganache.eu / 031 533 975 / www.laganache.eu

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o. vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.