Vsak mesec sveža tiskana izdaja revije

Letna naročnina

Cena tiskane revije Pet zvezdic v prosti prodaji je 4,50 eur. Kupite jo lahko med drugim tudi v vseh večjih trgovskih centrih (Mercator, Interspar, Tuš, E.Leclerc, trgovinah CoolHouse...) in preko spletne trgovine (poštnina za pošiljanje posameznega izvodov se zaračunava po aktualnem ceniku Pošte Slovenije).

Cena izvoda za naročnike znaša 3,75 eur, letna naročnina znaša 45 €. Naročnina se sklepa za nedoločen čas ter obdobje najmanj enega leta (12 številk, poletna številka 7/8 je skupna). Pošiljanje revije je za naročnike brezplačno.

Z oddajo naročila in po prejetem plačilu, vam bomo poslali številko revije, ki je trenutno v prodaji in od katere naprej boste tudi naročeni. V cenah za izvod in naročnino je že upoštevan 5% ddv.

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Naročnina se obračuna na podlagi vsakokrat veljavnih cen, ki so objavljene na spletni strani revije Pet zvezdic. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Naročnina velja do pisnega preklica - odjavite se lahko najmanj 15 dni pred izidom naslednje številke, in sicer s pisno odjavo na naš e-naslov info@petzvezdic.si ali narocila@umami.si. Ali pa pisno odjavo pošljete po pošti na naslov: Umami d.o.o., Pod jezom 40, 1000 Ljubljana.

Cena celoletne naročnine

45,00 €

Naročam se na revijo

Čas dostave: 1-3 delovne dni

Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Kupi najnovejši izvod ali pobrskaj med preteklimi številkami

Nakup tiskanega izvoda

Letnik 2024
Letnik 2023
Vsi letniki
2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna