Predstavitev gostilne + recepti:
-Regut ku če bet! Radič kot mora biti!
-Brancinova lun'ca s solkanskim radičem in pomarančnim »kaviarjem«
-Njoki z dimljeno postrvjo in solkanskim radičem z ocvirkovo zabelo
-Kraljeva svinjska rebra in polenta s solkanskim radičem
-Sukenski cmokč (Solkanski cmok)
Recepti:
-Solata iz sotiranega rdečega zelja, rdeče čebule in aromatične maslene polivke
-Polpeti iz klobasnega nadeva s suhimi marelicami in panceto
-Pečena pastinak in korenje z medom in žajbljem
-Pečen puran z žajbljem in klementinami
-Bogata piščančja omaka iz citrusov in šerija
-Pečen krompir s timijanom, origanom in lupinico bio klementin
-Pečen brstični ohrovt s sladko čebulo in balzamičnim kisom
-Zmrzlina s sadnim kruhom, slivami in porto omako
-Mini pite s crème brûlée in hrustljavo karamelo
Recepti:
-Ribja juha z rižem, krompirjem in žafranom (soupa de peixe)
-Juha s piščancem, rižem,kokosom in koriandrom
-Pečen riž s prekajenim piščancem in špinačo
-Riž z lečo in ocvrto čebulo
-Enolončnica z rižem, mlado špinačo in feto
-Paella s klobaso chorizo,piščancem in papriko
-Jagnječji pilav z basmatijem in jogurtovo omako
-Pita z rižem in lososom (Kulebjaka)
-Riž s prekajeno postrvjo, rozinami in jajcem (kedgeree)