Recept:
-Veganska turška pica s čičeriko
V pričakovanju strokovnih 16. Sejmov okusov GastExpo
Intervju z Matjažem Turkom, direktorjem Primorskega sejma
-Podelili najvišja priznanja v slovenskem turizmu
-Na mariborski višji šoli ponosni na dosežene uspehe
-Prva JRE akademija: stičišče znanja, prakse in poglobljenih debat
-Poklon kulinarični tradiciji kolin z jedmi v sodobni preobleki
-Spoznajte okuse praznikov skozi celo leto s knjigo Praznična omizja
-Kulinarični večer v Bohinju
Recepta:
-Bombice s sončničnimi in bučnimi semeni
-Mlečni polžki s sezamom
-Francoska bageta na Unescovem seznamu
-Zmagovalni steak tokrat japonski wagyu
-Droni dostavljajo hrano, tudi krhka jajca
-Panetone osvaja svet, ne le Italijo
-Igralec Tom Hanks predstavil svojo kavo
-Na Googlu največkrat iskali šugo in solato Rachel
-Rekordna udeležba na licitaciji sodčkov v Vinakoper
-Na Ptuju svečano ob 25-letnici sommelierskega društva
-Šiponova prihodnost je lahko neverjetna!
-Mladi vinar Slovenije 2022: zmaga prvič v roke mladi vinarki
-V Portorožu slavila Zlata radgonska penina
5. del
Kaj je espresso receptura?
-Abeceda okusov (alge, armanjak, bajadera, botarga)
-Nagradna igra: “Zavrtimo čas”