Recepta:
-Kozice s pikantno hariso in kuskusom
-Jabolčni zavitek za noč čarovnic
Recepti:
-Mlečni venec s chia semeni
-Masleni grozd s cimetom in brusnicami
Teden restavracij, vabijo jesenski meniji po enotni ceni, Natečaj za 25. Vinsko kraljico Slovenije 2022, V Kopru zaključili kulinarično pestro poletje, V hotelu Rose na Bledu kuhali za gasilce, Ana Roš in Maša Salopek med kuharsko elito, Michelinove zvezdice – Slovenija jih ima zdaj 7!, Evropski simpozij hrane bo prebudil idejo o prihodnosti hrane, Odkrivali turistično ponudbo in okuse Avstrije, Svatba okusov Alp in Jadrana v Celovcu, Pestro na obrtnem sejmu v Celju, Študenti BIC-a kuhali z Michelinovim chefom Jorgom
Na Srečanju pod lipo o pomenu zadružništva v vinarstvu, Z vinskim kozarcem med krošnjami, Utrip Japonske v Kleti Brda, Pri Kerinovih trgatev v najstarejšem vinogradu, Vodni sommelierji: »Tudi voda ima okus in terroir!«, Kendov dvorec s koktajlom tekmuje v Parizu
Idejnik, Nagradna igra NEKATERI SO ZA PEKOČE