Tiskani izvod

Številka 11 / letnik 2018 Cena: 4,10 € Pregled vsebine Dodaj v košarico
Izdelek je dodan v košarico Preglej košarico  *  Zaključi nakup  *  Ostale številke

Čas dostave: 1-3 delovne dni

Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Gostilna pri Lojzetu – Dvorec Zemono
Intervju: Tomaž Kavčič

- Buča na več načinov
- Krompir, jajčna krema in sveži beli tartuf
- Razstavljena goveja juha
- »Riž ne riž«na peni postrvi in z zelenjavo v prahu
- Črni raviol, polnjen z vipavsko postrvjo, v družbi polenovke
- Zloženka mangulice, mlade vipavske skute in paradižnika
- »Orehova potica« pod čokoladno kupolo

25 let Vivo cateringa
Intervju: mag. Jerneja Kamnikar

- Fige s kozjim sirom, kraškim pršutom in balzamično redukcijo 
- Jabolčno-grahova kremna juha s peno iz rdečega zelja 
- Pečena račka s kostanjevim pirejem in mlinčevo rolado s štrukljem iz rdečega zelja 
- Bučna strjenka z omako in kostanjem 
- Vivo veganska jesenska sladica

Jed z zgodbo
Dr. Janez Bogataj

Skuhaj žgance, zbudi zaspance!

Spoznavajmo začimbe
Dišeči napitki za mrzle dni

+recepti: - Kuhano vino, - Jabolčni zavitek, - Pomarančni punč

Tekmovanja
65. Gostinsko-turistični zbor Slovenije

Nagrajenci, predstavitev ponudnikov

Slaščičarstvo / pekarstvo
Slane kvašene dobrote na martinovi mizi

+recepta: - Krompirjeva buča, - Potica s sirom in drobnjakom

Dogodki

Kulinarični prestiž Kocbek iz črne stekleničke, Oddaja »zdravo, Tereza!« odkriva Slovenijo, Rdeča nit letošnjih Okusov Radol'ce je med!, Chefi Slovenije in Hrvaške - v sodelovanju je moč!, Istrska oljčna olja znova v svetovnem vrhu, Finale Zlate kuhalnice -

osnovnošolci kuhali rižoto in vaniljevo kremo, Pašteta a la chef Luka Košir, Mannerjev čokoladni dvoboj, Domača kakovost po Lidlovi ceni, Prvi festival slovenskih sirov - »rastejo« sirarji in tudi kupci!, Tasty - spletni recepti zdaj tudi v knjigi

V svetu pijač

Pubeci četrtič v Mariboru in tretjič v Ljubljani, VINSKA POKUŠINA LETA - Steven Spurrier v Sloveniji, Salon Vindel uspešno v novo desetletje, Senzorična izkušnja kave sredi Ljubljane, Tomažu srebro v kategoriji, barmanka leta Estonka!

Ostalo

koledar dogodkov za november, Nagradna igra: Gurman tudi po znanju “ZAČIMBE – kaj drži?”

Morda bi vas zanimala še katera od spodnjih številk
Vsi letniki
2020 2019 2018

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o., vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.