recept: - Miške s slivovim nadevom
Dr. Janez Bogataj
Lani sem bil krofov sit, letos pa zelja!
+recepta: - Goveji golaž z jajčnimi vlivanci, - Ocvrt piščanec z mleto papriko in kumarično solato
Tuševa zvezdica 2019, 1. predtekmovanje
+zmagovalni recept: Canard de merlot ali merlotova račka
Največja smučarska dolina na svetu
+recepti: - Pisani flancati, - Buhtlji z marmelado, - Ocvirkovo pecivo s pršutom in slanino
The Slovenia restaurant awards: Začel se je izbor najboljših restavracij v Sloveniji za 2019, Združenje JRE z novim vodstvom, člani in načrti, Na okusni bluz v nakupovalno središče BTC, Nacionalna kuharska ekipa v Luksemburgu osvojila bron, Ponovoletno druženje v hotelu Slon, Fétiche Bar - gurmanska pica revolucija v Ljubljani, Hood burger zdaj tudi za vegije Študenti BIC Ljubljana v letu 2018 uspešni
Silvestrovali januarja in izbrali barmana leta, V Rogaški pravi kozarci tudi za viski, V Berlinu prvič tudi slovenski pivovarji, Pivovarna Pelicon pometla s konkurenco, Nova vinska kraljica izbrala peneči traminec, V Kopru izbrali županovo vino in oljčno olje, Br’stovska penina zmagovalka v Portorožu, Londonske medalje za naše penine, Na WSET spoznavali vina sveta
koledar dogodkov za februar, Nagradna igra: Klobase in mesni izdelki