Čas je za ...
Recepti:
-Pobiranje palčk - krušni grisini s čokolado
-Dama - čokoladno vaniljeva torta
-Sestavljanje besed - krhki masleni piškotki
-Gradnja stolpa - fudge iz temne čokolade
-Domine - čokoladni rjavček (brownie)
-Tri v vrsto - piškotki s pistacijami in chaijem
-Backgammon - cheesecake z belo čokolado
Recepta:
-Flancati z masleno lešnikovo kremo
-Krofi s čokoladnim prelivom
Recept:
-Meringa lizike in poljubčki (z naslovnice)
-Kulinarično druženje na snegu vabi na Krvavec
-JRE akademija: Gostinstvo ni igra na srečo
-Ljubljana v znamenju ljubezni in Luv festa
-Kam po informacije o turistični ponudbi Bele Krajine?
-Sukenski regut, najlepša zimska roža
-Jubilejna podelitev nagrad za najbolj inovativna živila leta
-Drobnjakovi štruklji na žup, pristen okus Poljanske doline
-Nov kulinarični vodnik po Radol'ci
-Kje diši po najboljših klasičnih in inovativnih krofih?
-442 let znamenite pariške restavracije
-Steklenice Stanley obnorele svet
-Ko gost postane del barskega dogajanja
-JRE ob 50-letnici lansiral aplikacijo
-Kaj pričakovati v letu 2024?
-Slovenski barmani na svetovnem prvenstvu
-Prijave na Državno prvenstvo Barista cup
-Na prestolu Belokranjko nasledila Primorka Sanja Ferjančič
-Novice iz vinskih logov:
V ormoški kleti imajo novega enologa; 8. polnitev kurentovega vina Mistik; Julius, nova znamka vin iz Kleti Metlika; Odlično vzdušje in okusi na Park Wine Stars
Abeceda okusov: ajda, avokado, bombardino, bučno olje
Nagradna igra: Gurman tudi po znanju - pregovori