Intervju s chefom Urošem Štefelinom
+Recepti:
-Gorenjski zajtrk
-Zeliščna juha in kruhek z žabjimi kraki
-Sirni bandeljc
-Ribji brodet po naše
-Goveja rebra s čompami
-Medena zloženka s Šlibarjevimi jagodami
-Zapečene palačinke s tepkami
Čas dostave: 1-3 delovne dni
Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €
Intervju s chefom Urošem Štefelinom
+Recepti:
-Gorenjski zajtrk
-Zeliščna juha in kruhek z žabjimi kraki
-Sirni bandeljc
-Ribji brodet po naše
-Goveja rebra s čompami
-Medena zloženka s Šlibarjevimi jagodami
-Zapečene palačinke s tepkami
Predstavitev restavracije
+Recepti:
-Sushi
-Izolska sipa, koromač, limeta in jagode
-Telečji jezik, stročji fižol in dimljena skuta
-Losos, cvetačna krema s karijem in bučkini špageti z limeto
-Crème brûlée z jagodičjem
Recepti:
-Rabarbarin kompot
-Hitri rabarbarin džem
-Pečena rabarbara
-Slastni kolački z rabarbaro
-Pečen puding iz rabarbare in kosmulje
-Pita z rabarbaro in jagodami
znamka Naše najboljše
Recepta:
-Pikantni sendvič z rostbifom
-Domača bbq omaka
predstavitev
recepta:
-Koruzna pita z borovnicami in mandlji
-Tatarski ajdov kruhek z bezgom
Recepti:
-Mlečne burger bombice s chia semeni
-Puhasti kifeljčki z drobnjakom
-Fokača z zelišči in zelenjavo z vrta
Delavnica z Gault&Millau mladim kuharskim talentom, V Koper na gourmet festival in istrske sladice, S kolesom po Kočevskem, Rezervacije za Teden restavracij so že v teku!, Izšla je priložnostna poštna znamka, Na festivalu bodo tudi nagrajene malvazije, OTVORITVE: Hotel Grand Koper, Hotel Kunst, Restavracija Rizibizi, Zlata ladjica, Bistro Grad Štanjel
-Ali ste vedeli? (Brez njih ni piknika - ajvar, tzatziki, majoneza, gorčica)
-Nagradna igra SLADKAMO SE