Predstavitev restavracije + recepti:
-Paprika, marigold, krema mehkega sira, arašidi
-Postrv, bučke, kapucinke, borovo olje
-Polži, perila, tomatilo
-Jagenčkov hrbet, čebula, sončnice
-Melona, dobra misel, panakota
Čas dostave: 1-3 delovne dni
Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €
Predstavitev restavracije + recepti:
-Paprika, marigold, krema mehkega sira, arašidi
-Postrv, bučke, kapucinke, borovo olje
-Polži, perila, tomatilo
-Jagenčkov hrbet, čebula, sončnice
-Melona, dobra misel, panakota
Recepti:
-Humus iz pečene maslene buče in česna
-Pogačice z masleno bučo in sirom
-Bučni curry s čičeriko in kokosovim mlekom
-Rahlo pikantne polpete iz čičerike in buče
-Pečena buča s koruzo, avokadom, feto in bučnicami
-Bučni falafel s pomako iz feta sira in jogurta
-Pahljačasta pečena buča z japonskim pridihom
-Bučno-pomarančna torta z grškim jogurtom
Recept:
-Hruškov drobljenec z vaniljevo kremo
Predstavitev
Recepta:
-Prepleten zavitek s feto, šunko, papriko in bučo
-Rožičeva potica z nadevom iz kakija in maka
-V Radovljico tudi na nova kulinarična doživetja
-Michelinove nagrade 2023: slovenska gastronomija bogatejša za najvišje Michelinovo priznanje
-V Kranjski Gori po poteh nove kolektivne znamke
-Lindt ima zdaj tudi v Sloveniji svojo trgovino
-Pametne naprave Xiaomi za vsak dom
-Coca-cola čez 977 let
-Po restavracijah še 50 najboljših hotelov
-Prva Louis Vuitton kavarna
-Čips in kaviar osvajata svet
-Boj med pico in karijem
-Zaključek Festivala Stare trte s trgatvijo in kronanjem
-Ob 55-letnici penin Istenič predaja poslov novi generaciji
-Srečanje Belvina - čudoviti svet malvazij na dlani
-Otvoritvi Jazz kluba 300 nazdravili s penino EL
-Predstavili zeliščne likerje na osnovi čaja
-Koledar dogodkov
-Abeceda okusov: peteršilj, pršut, ramen, renski rizling
-Nagradni kviz: Svetovni dan testenin