Tiskani izvod

Številka 3 / letnik 2022 Cena: 4,50 € Pregled vsebine Dodaj v košarico
Izdelek je dodan v košarico Preglej košarico  *  Zaključi nakup  *  Ostale številke

Čas dostave: 1-3 delovne dni

Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Gostilna in pizzerija Antonač, Bojanji Vrh
Mladostni polet gostilne na vasi

Predstavitev restavracije + recepti:
-Mesni kanelon s pinjencem, vloženo zelenjavo, rožmarinom in lanom
-Pečena skuta s porom, parmezanom in ocvrtim rumenjakom
-Cvetačni narastek s cvetačno kremo, slanino in zeliščnim oljem
-Sibirski jeseter z opečenim rižem, korenčkovim pirejem in masleno limonino omako
-Pujsek z ajdovo panakoto, gobovim ragujem in pirejem belega fižola
-Karamelna tortica z jabolkom, kandiranimi olivami, jogurtom

Klub gurmanov Skaručna, Vodice
Ko je kuhanje tudi za goste zabava in doživetje

Predstavitev + recepti:
-Bakalar (ribji namaz)
-Sardele na šavor
-Gurmanska prežganka
-Kmečka pojedina!
-Njoki z medvedovim golažem

Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana
Poklic učitelja kuharstva in strežbe je lep, a tudi zelo odgovoren in zahteven

Predstavitev + recepti:
-Pašteta v malinovem objemu in maslo z vrtnico
-Ocvrti škampi s holandsko omako, vasabi majonezo in sipino čipko
-Testenine z zeleno in tartufi, v spenjeni omaki iz gomoljne zelene
-Telečja pečenka wellington s krompirjevo zloženko
-Panakota z belo čokolado in jagodnim sorbetom

V svetu začimb

Recept:
-Slovenski sendvič z natrgano svinjino, kislim zeljem in jabolki

Sezona sladoleda se je začela!
predstavitev ponudbe Alpegel
Šola za storitvene dejavnosti Velenje
Ponosni, da smo lahko del tako pomembnega projekta

Predstavitev + recept:
-Ognjiščna potica / pogajenica / zavihanka

Slaščičarstvo / pekarstvo
Ko zadiši po pomladi in veliki noči

Recepta:
-Venčki (pereci) s feto in čemažem in rogljički
-Velikonočni menihi z rožičevim nadevom

V svetu pijač

Matej in Valter, častna gosta 8. Sommelierskega dvoboja

Dogodki

-Prihaja jubilejni Teden restavracij!
-Gault&Millau Slovenija 2022 razglasil najboljše!
-Društvo picopekov Slovenije: dobrodelno spekli kar 1600 pic
-Kulinarična predavanja na Ljubljanskem gradu: Jedi časov - časi jedi
-Vivo pogostil obiskovalce Expa in kurente
-Ocenili več kot 40 krofov, od klasičnih do inovativnih!
-Mariborski študenti cvrli humanitarne krofe

Ostalo

Idejnik, Nagradna igra: Iz enega lonca

Morda bi vas zanimala še katera od spodnjih številk
Vsi letniki
2022 2021 2020 2019 2018

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o. vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.