dr. Janez Bogataj
Kako graditi kulinarinčno prepoznavnost na državni in regionalni ravni
- Perutničke z marinado iz citrusov, - Rolada iz jagnječjega hrbta brez kosti
+zmagovalni recept - Zakladi šmarskih njiv: Ričota s čemažem, ajdovim narastkom, poširanim jajcem, pečeno šalotko, čebulnim pirejem in črnim polentinim čipsom
- Buhtlji z lešnikovo kremo in jagodami, - Slončkov ajdnek
Sayve - veganski izdelki iz čičerike, V Hoferju od junija brez plastičnih vrečk, V Kranjski Gori bo pestro: vabilo na 4. mednarodni kulinarični festival, Glocal Gourmet: lokalne kulinarične zgodbe in trajnostna prihodnost, Zmagovalni kruhek goljufiv'ga peka, Vivo poskrbel za duhovito pogostitev, Osnovnošolci bodo kuhali na Zlati kuhalnici, Festival čokolade v Radovljici tudi v znamenju roza čokolade, Na Rakitno na pohod in rakitniški lonec, V Kavarni Rog prvi vinskokulinarični večer
Barman Anže Šmid absolutni zmagovalec 41. Pokala Bled, Dobro obiskani »1. Salon naravnih vin« v Mondu, Pivovarna Castra, Ajdovščina - zmagovalno temno pivo Dark; G&T Cup Bled: slikarske umetnine kot barmanski navdih
Umetnost risanja po kavi z mlečno peno
koledar dogodkov za maj, Nagradna igra: Čas je za piknik