Predstavitev+recepti:
-Jagenjčkova šunka s šparglji, kadaifom, prepeličjim rumenjakom in hrenovo majonezo
-Pečena skuta z regratovim pestom, ocvrtim ješprenjem in svežimi divjimi zelišči
-Krompirjeva polenta z mehkim kozjim sirom, višnjevo omako in kremo črnega česna
-Muflon z divjačinsko omako in stročjim fižolom
-Vrtnični sladoled z jogurtovo skorjico in jagodami, jagodno peno, vrtničnim »kaviarjem« in bergamotkino omako
Predstavitev+recepti:
-Marinirana skuša z gomoljno zeleno v remuladni omaki in s solatko iz divjih zelišč
-Morska žaba s topinamburjevim pirejem, čipsom, mladim porom in piranskim osočnikom
-Svinjska potrebušina z mlado rdečo peso, korenčkovim pirejem in kolerabnim kimčijem
-Hitra pita iz drobljenca, jagod in bele čokolade
-Torta »vanilija in čokolada«
-Čolnički (tartellet) s kavnim ganašem, ganašem bele čokolade in kandirano pomarančo
Recepti:
-Jagnječji kotleti z zelišči in čilijem
-Piščančje krače z indijskim pridihom
-Karijeva nabodala s suhimi marelicami
-Svinjska rebra z medeno-sojino omako