Kako preseči gostova pričakovanja, 4. del
kolumna z Maticem Kriterjem
Intervju z doc. dr. Tanjo Lešnik Štuhec
Recepta:
-Ferdinandovi kolački s pehtranom
-Maslena pehtranova potica
-Ljubitelji penečih vin, vabljeni na jubilejni salon!
-Moč narave v Medexovih postbiotikih
-Dijak ŠC Velenje v Nišu navdušil z ribjo jedjo (recept: Flambirana brancinova rulada, polnjena z baziliko, pšeničnim zdrobom in zelišči)
-Hotelirji na konferenci o aktualnih temah
-Večer združenja JRE v črno-beli eleganci
-120 let Tovarne olja Gea - bučno olje, dragocena posebnost Štajerske in Prekmurja
-Otvoritev čarterskih poletov na grške otoke
-Hrvaška Istra z druge strani
-Leto 2024 tudi v znamenju kolagena
-Ocenili kar 9300 vzorcev piva
-Olimpijske igre v Parizu bodo obarvane vegetarijansko
-Turčija želi zaščititi Döner
-Nagrada za globalni trezor semen
-Na Ptuju žlahtne arome sauvignona že desetič!
-Žametna črnina, paradna sorta dolenjskih penin
-Jubilejni Festvina tudi v znamenju drznih kombinacij hrane in vina
-V Londonu zlata medalja za našo Zimo
-Barmanski uspehi: 45. Pokal Bleda; Mattoni Grand Prix; G&T Cup Bled
-Osvežilno v začetek poletja
-Abeceda okusov: hot dog, hruška, ingver, išlerji
-Koledar dogodkov
-Nagradni kviz: Gurman tudi po znanju "Jedilna olja"