Recepta:
-Rožica iz sirovih bombetk
-Sladko grozdje
-Povabilo na 5. Dneve alpskojadranske kuhinje
-Konec septembra v Koper na Sladko Istro
-CEFood strokovnjaki bodo govorili tudi o hrani v prihodnosti
-Blejski lokalni izbor v Hotelu Triglav
-K nam prihaja cvet evropskega kmečkega in obrtnega sirarstva
-Od tolminskega žafrana do olja grozdnih pešk
-Knjižni novosti: Kruh brez kvasa, Hrana, najstarejše diplomatsko orožje
-Na Agri dišalo tudi po japonski kulinariki
-Polžji kaviar Kocbekovim prinesel Oskarja za embalažo
-Okronali 5. medeno kraljico in podelili priznanja čebelarjem
-Otvoritve: Krčma na gradu Bogenšperk, Nov studio Šketa, Restavracija A3, Novosti v Hiši Ančka
-Na zeleno energijo in e-mobilnost prisegajo tudi v Hiši dobrih vin Koželj
-6. Park Wine Party
-Na Bledu tudi o vodnem sommelierju, poklicu prihodnosti
-Vino Slovenija: ocenili 626 vin, naziv »Vinar leta« zopet v Ormož
-Radgonske penine od predjedi do sladice
-Pokal zmagovalca je šel v Gostilno Acman
-Resnica v zrnu kave