Predstavitev + recepti:
-Gamberov tatar
-Hrustljava tuna
-»Bao buns« s pujsom
-Piščanec za dva z jurčki, tartufi in gosjimi jetri
-Creme brulee s sorbetom črnega ribeza
Čas dostave: 1-3 delovne dni
Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €
Predstavitev + recepti:
-Gamberov tatar
-Hrustljava tuna
-»Bao buns« s pujsom
-Piščanec za dva z jurčki, tartufi in gosjimi jetri
-Creme brulee s sorbetom črnega ribeza
Recepti:
-Sirup iz rdeče pese in rožmarina
-Sirup iz kumare, ingverja, limonske trave in mete
-Jajca po škotsko z gobicami in ječmenom
-Pečena buča z granolo iz parmezana in timijan
-V soli pečen navaden in sladki krompir
-Solata iz hrustljavega korenčka z zelišči in sirovimi kroglicami
-Piščanec z jabolki, čebulico in zeliščnim maslom
-Ingverjev kolač s pečenimi hruškami in mandlji
-Sladek trgatveni kruh
Recept:
-Zelenjavna obara
Recepti:
-Ocvrti bučni polžki s cimetom
-Bučna potica s kostanjem
-Pletena skutna potica z bučo in pehtranom
-Povabilo na DST in GTZ: strokovno srečanje zaposlenih v turizmu in gostinstvu
-Teden restavracij: povabilo na 107 jesenskih zgodb
-Evropski simpozij hrane
-Michelin 2022 - v tretjem izboru štiri nove zvezdice!
-V Nami po novem Tuš Gourmet & delikatesa
-Agra: okusno in inovativno s podeželja
-SloveniaSkills 2022: tekmovanja mlade motivirajo in bogatijo
-Lan Drinovec v Grčiji kuhal za zmago!
-Promocija poklicev na sejmu MOS
-Angelo Po, ob 100-letnici pogled v prihodnost
-Žametna večerja med vinogradi tudi kot vzpodbuda mladim
-30-letnica Winterhalterja v znamenju Oktoberfesta in novosti
-V Kopru sladek pozdrav jeseni
-Milka ima izboljšano recepturo in osvežen dizajn
-Slovenski barmani odhajajo na Kubo
-Radgonska klet ob 170-letnici predstavila novosti
-Dobro obiskan VinDel, salon vina in kulinarike
-Kdo bo nova slovenska mlada vinarska zvezda?
-Trgatve: Klet Rodica, Stara trta Maribor, Klet Brda
-Tatjana Puklavec, Vinarka leta 2022 na Nizozemskem
-Najboljše iz posavskih kleti
-Novi vinski svetovalci v Posavju
-Pivo leta je stout iz sevniške pivovarne Ape
-Resnica v zrnu kave, 2. del
Idejnik, Nagradna igra: Gurman tudi po znanju - VSILJIVEC